RAIKU2 – käyttömaksu 6 kk

132,00  alv 0%

RAIKU2 on maanrakennusalalle suunniteltu tarjouslaskentaohjelma, jolla lasket helposti urakkalaskentaan liittyvät massamuunnokset ja työvaiheiden kestot kapasiteettilaskentaa hyödyntäen. Ohjelmalla voi tehdä kokonais- ja yksikköhintatarjoukset alkaen laskentavaiheesta aina asiakkaalle jätettävään tarjoustulosteeseen saakka.

Ohjelma sisältää perusversion ja sitä täydentää viisi valinnaista lisämoduulia, jotka varsinaisesti sisältävät maarakennusalan erityistoiminnot. Pystyt hyödyntämään ohjelman ominaisuuksia kattavimmin hankkimalla kaikki saatavilla olevat lisäosat, mutta voit halutessasi hankkia vain haluamasi moduulit.

RAIKU2-perusohjelmisto (käyttömaksu 6 kk)
-
+
132,00  alv 0%
RAIKU2-massamuunnokset
-
+
42,00  alv 0%
RAIKU2-kapasiteettilaskenta
-
+
42,00  alv 0%
RAIKU2-yksikköhinnat
-
+
42,00  alv 0%
RAIKU2-nimikkeistöt
-
+
42,00  alv 0%
RAIKU2-hinnastot
-
+
42,00  alv 0%

RAIKU2-tarjouslaskentaohjelma maarakennusyrityksille

RAIKU2 on toiminnoiltaan monipuolinen, mutta käyttöperiaatteeltaan yksinkertainen tarjous- ja urakkalaskentaohjelma, joka on kehitetty erityisesti maarakennusalan yritysten tarpeisiin. RAIKU2 nopeuttaa tarjouslaskentaa merkittävästi perinteisiin menetelmiin verrattuna. Ohjelmalla voit tehdä tarjoukset alkaen laskentavaiheesta aina asiakkaalle lähetettävään tarjoustulosteeseen saakka. RAIKU2 tuo tarjouskäytäntöön järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä, kun tarjoukset perustuvat tarkkaan laskentaan ja todellisiin kustannuksiin, eivätkä pelkkään tuntumaan ja arvioon.

RAIKU2-ohjelmalla säästät merkittävästi tarjouslaskentaan käytettävää työaikaa. Ohjelmalla voit parantaa yrityksesi kannattavuutta tuottamalla aiempaa tarkempia kustannus- ja tarjouslaskelmia. Ohjelma helpottaa myös työmaasuunnittelua ennen varsinaisen työn aloittamista.

Voit lukea lisää tietoa ohjelman tuotesivustolta https://www.raiku2.fi/. Sivustolta löytyy myös 12-osainen videosarja, jossa näet ohjelman toimintaperiaatteen käytännössä.

Ennen varsinaisen käyttöjakson ostamista voit myös tilata RAIKU2-ohjelman ilmaisen kokeiluversion.

RAIKU2-ohjelma on kehitetty yhteistyössä Koneyrittäjien liiton kanssa ja siksi Koneyrittäjät ry:n jäsenyrityksille myönnetään 20% jäsenalennus. Jos olet Koneyrittäjien jäsen, lisää siitä tilausvaiheessa maininta lisätietokenttään ja täytä lomakkeelle jäsennumerosi. Hyvitämme jäsenalennuksen sinulle takautuvasti  jäsenyyden varmistamisen jälkeen. Jos haluat jäsenalenuksen huomioitavan jo tilausvaiheessa, lähetä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.