RAIKU2-kokeiluversio (30 pv)

0,00  alv 0%

Tilaa tästä ilmainen kokeiluversio maarakennusalalle suunnitellusta tarjouslaskentaohjelmasta, jolla lasket helposti urakkalaskentaan liittyvät massamuunnokset ja työvaiheiden kestot kapasiteettilaskentaa hyödyntäen.

RAIKU2-ohjelman varsinaisen tuotantoversion löydät tästä linkistä.

RAIKU2 on toiminnoiltaan monipuolinen, mutta käyttöperiaatteeltaan yksinkertainen tarjous- ja urakkalaskentaohjelma, joka on kehitetty erityisesti maarakennusalan yritysten tarpeisiin. RAIKU2 nopeuttaa tarjouslaskentaa merkittävästi perinteisiin menetelmiin verrattuna. Ohjelmalla voit tehdä tarjoukset alkaen laskentavaiheesta aina asiakkaalle lähetettävään tarjoustulosteeseen saakka. RAIKU2 tuo tarjouskäytäntöön järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä, kun tarjoukset perustuvat tarkkaan laskentaan ja todellisiin kustannuksiin, eivätkä pelkkään tuntumaan ja arvioon.

RAIKU2-ohjelmalla säästät merkittävästi tarjouslaskentaan käytettävää työaikaa. Ohjelmalla voit parantaa yrityksesi kannattavuutta tuottamalla aiempaa tarkempia kustannus- ja tarjouslaskelmia. Ohjelma helpottaa myös työmaasuunnittelua ennen varsinaisen työn aloittamista.

Voit lukea lisää tietoa ohjelman tuotesivustolta https://www.raiku2.fi/. Sivustolta löytyy myös 12-osainen videosarja, jossa näet ohjelman toimintaperiaatteen käytännössä.

RAIKU2-ohjelma on kehitetty yhteistyössä Koneyrittäjien liiton kanssa ja siksi Koneyrittäjät ry:n jäsenyrityksille annetaan 20% jäsenalennus.