Laskutus-Hippu -kokeiluversio (30pv)

0,00  alv 0%

Tilaa tästä ilmainen kokeiluversio Laskutus-Hippu -ohjelmasta, jolla voit tehdä myyntilaskut ja toimittaa ne laskujen saajille useilla vaihtoehtoisilla tavoilla. Myyntilaskutuksen lisäksi ohjelma sisältää moni lisämoduuleja, jotka ovat myös kokeiltavissa  kokeiluversiossa.

Laskutus-Hippu on Windows-pohjainen ohjelma lähetteiden, laskutuksen ja reskontran hallintaan. Laskutus-Hipun hinnastorakenteen ansiosta löydät oikeat tuotteet laskuille nopeasti ja helposti, vaikka tuotevalikoimasi olisi laaja ja monipuolinen.

Laskujen teko perustuu käyttäjän muokattaviin luetteloihin, joista laskun tiedot valitaan lähetteelle ja/tai laskulle. Tuotteet valitaan käyttäjän tekemästä hinnastosta laskulle, jolloin saadaan tulostettua laskut ja käteiskuitit.

Hinnaston tuotteet ryhmitellään pää- ja alaryhmiin, jolloin tuotteiden löytäminen hinnastosta laskulle on helpompaa ja samalla hinnasto pysyy järjestyksessä. Hinnaston voi myös tulostaa paperille.

Laskutetut laskut hyväksytään maksetuksi, joko manuaalisesti tai automaattisesti pankkiyhteysohjelmalla noudetusta viisuoritusten tapahtumaluettelosta.

Maksamattomien laskujen seuranta on helppoa, koska erääntyneet laskut näkyvät reskontrassa eri värillä. Lisäksi ohjelmasta saa tulostettua monipuolisia raportteja mm. myynnin seurantaan sekä kirjanpitoon.

Lue tarkemmat tiedot Laskutus-Hippu -ohjelman sisällöstä varsinaiselta tuotesivulta.