Konekustannusten kaikuluotaus™

250,00  alv 0%

Konekustannusten kaikuluotaus  on palvelu, jossa Tietohippu Oy:n asiantuntija tekee yrityksesi lähtötietoja hyödyntäen konekohtaisen tuntikustannuslaskelman varaamanasi ajankohtana.

Konekustannusten kaikuluotaus on palvelu, jossa Tietohippu Oy:n asiantuntija tekee yrityksesi lähtötietoja hyödyntäen konekohtaisen tuntikustannuslaskelman. Palvelu koostuu seuraavista toimenpiteistä:

 • Tuntikustannuslaskelman laadinta yrityskohtaisten lähtötietojen perusteella (mm. tuloslaskelma ja tase, sekä pääkirjatasoinen kirjanpitotuloste viimeisimmältä täydeltä tilikaudelta, tiedot konemääristä, mahdollisesta muusta metsäkoneurakointiin sisältymättömästä liiketoiminnasta)
 • Laskelma tehdään asiantuntijan ja yrittäjän etätapaamisen aikana. Varaa sinulle sopiva ajankohta tilauksen yhteydessä tarjolla olevista vaihtoehdoista. Etätapaaminen voidaan toteuttaa 1 x 2 tunnin tai 2 x 1 tunnin pituisena keskusteluna, sen mukaan kumpi tuntuu alkukeskustelun perusteella sinulle hyödyllisemmältä tavalta.
 • Palvelun tilauksen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa on ohjeistettu yksityiskohtaisemmin taustatietojen kokoamista. Pienellä ennakkotyöllä saat todennäköisesti palvelusta enemmän hyötyä, mutta jos ennakkovalmistelu ei ole mahdollinen ajan puutteen tai muun syyn takia, se ei ole pakollinen.
Hinnat
 • Ensimmäinen laskelma: 250 € (Alv 0%)
 • Lisälaskelmat (tilattu samassa yhteydessä) -50%: 125 € (Alv 0%)
 • Palveluun ei tule muita kuluja tai sitoumuksia.
Kenelle palvelu on tarkoitettu (ja kenelle ei)?
 • Palvelu on tarkoitettu metsäkoneyrittäjälle, joka harjoittaa ammattimaista metsäkoneurakointia, mutta jolla ei ole yksityiskohtaista käsitystä, mikä on metsäkoneen tarkka tuntikustannus, jolloin kustannusajattelua ei pysty hyödyntämään yrityksen johtamisessa ja päivittäisessä päätösten tekemisessä.
 • Jos olet tehnyt yksityiskohtaista konekohtaista kustannusseurantaa ja aktiivista tuntikustannusten laskentaa useiden vuosien ajan, ja olet tietoinen, mikä on kunkin koneesi tarkka tuntikustannus ja kustannusajattelu jo ohjaa kaikkea tekemistä yrityksen johtamisessa, ei tästä palvelusta ehkä saada enää merkittävää lisähyötyä.
Minkä ongelman Konekustannusten kaikuluotaus™ ratkaisee?
 • Palvelun avulla saat näkyväksi, mistä metsäkoneesi kustannusrakenne muodostuu ja miten eri tekijät vaikuttavat tuntikustannuksen suuruuteen. Saat konkreettisia ajatuksia siihen, miten hyödynnät ja pystyt jatkossa tarkentamaan kustannusajattelua päivittäisessä tekemisessä. Lisäksi saat konkreettisen lähtökohdan kustannusseurantaa varten, jolloin voit alkaa seurata, miten kustannustaso kehittyy yrityksessäsi tulevaisuudessa.
 • Palvelun avulla voit siis saada merkittäviä säästöjä, eli käytännössä lakkaat menettämästä jopa 2 500 – 10 000 € / kone / vuosi.
Onko palvelulla takuu?
 • Olemme vakuuttuneita palvelun hyödyllisyydestä ja siksi lupaamme sille ennenäkemättömän takuun. Jos et koe saaneesi maksamasi hinnan arvosta hyötyä, palautamme maksun pankkitilillesi sataprosenttisesti. Mikä tahansa kirjallisesti esittämäsi perustelu oikeuttaa maksun palautukseen, mutta avoimuuden nimissä haluamme vain mahdollisuuden julkaista perustelusi nimelläsi varustettuna muiden palvelusta saatujen asiakaspalautteiden yhteydessä.